Tips voor online winkelen

“Niet veel mensen weten dat Sanichi ook een projectontwikkelaar is. We ontwikkelen Marina Point in Melaka, dat bijna klaar is. Onze volgende ontwikkeling zal het logistieke knooppunt zijn”, zei hij. android tv box kopen.

De algemeen directeur van de Sanichi-groep Datuk Sri Dr. Pang Chow Huat vertelde de New Straits Times dat de hub moest voorzien in een hogere logistieke vraag naar het verplaatsen van medische benodigdheden en apparaten.

Het logistieke knooppunt – bestaande uit een e-commercecentrum, een distributiecentrum, magazijnen en een doorvoercentrum – is aangewezen om activiteiten uit te voeren op het gebied van transport, scheiding, coördinatie en distributie van producten voor lokaal en internationaal transport.

“Er is veel vraag naar medische benodigdheden en apparaten om Covid-19 te diagnosticeren, te voorkomen en te behandelen, zoals diagnostische tests, ventilatoren en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), waaronder chirurgische maskers, gelaatsschermen, ademhalingsoestellen en handschoenen,” zei Pang .

Online reviews vergelijken op 10beste.com

“Zorgverleners hebben tijdig toegang tot hoogwaardige diagnostische en therapeutische medische hulpmiddelen om effectief te reageren op de Covid-19-pandemie. We bouwen de hub in Johor als reactie op de urgentie om medische benodigdheden en hulpmiddelen wereldwijd en andere benodigde goederen te verplaatsen door huishoudens “, voegde hij eraan toe.

Pang verwacht dat de lokale e-commerce-activiteiten dit jaar zullen groeien naarmate meer mensen online winkelen om de verspreiding van Covid-19 te beteugelen.

Maleisië en Singapore vertegenwoordigen de grootste e-commercemarkten in Zuidoost-Azië.

Naar schatting 40 procent van alle e-commercetransacties in Maleisië zijn grensoverschrijdende bestellingen van Amerikaanse en Chinese webwinkels. reviews van producten bekijken om meer te weten.

De e-commercemarkt van Maleisië is 4,3 miljard dollar waard en vóór Covid-19 zou het tegen 2024 verdubbelen tot 8,1 miljard dollar, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 14 procent.