Man beschuldigd van samenzwering met serveerster om creditcardgegevens te stelen

Brandon Washington werd donderdag beschuldigd van 21 tellingen van fraude omdat hij naar verluidt een serveerster creditcardgegevens had laten stelen, zodat hij aankopen kon doen met de accountgegevens.

 

De 27-jarige Washington kwam donderdagmiddag voor het eerst voor de rechter wegens 21 aanklachten wegens verduistering van identificatie-informatie om geld te verkrijgen, en een telling van het onrechtmatig in bezit zijn van een creditcardscanapparaat. Een voorlopige hoorzitting was gepland op 24 juli.


 

Hij wordt vastgehouden op een cash obligatie van $ 25.000. creditcard vergelijken is handig

 

Volgens de aanklacht zouden twee klanten die bij de Buffalo Wild Wings in Ashwaubenon door hun creditcardmaatschappij op de hoogte waren gebracht van verdachte aankopen in Minnesota, dus hebben ze de politie op de hoogte gebracht.

 

Het restaurant identificeerde een serveerster die klachten tegen haar had vanwege een probleem met een creditcard.

 

De serveerster – die op dit moment niet is aangeklaagd, dus FOX 11 noemt haar niet – vertelde de politie dat Washington haar $ 100 zou geven voor elke tien creditcards die ze voor hem zou stelen. Ze zou de camera op haar telefoon gebruiken om foto’s te maken van creditcards en ID-kaarten. Toen ze echter maar $ 150 kreeg en de politie vragen begon te stellen, zei ze dat ze hem niet meer hielp.

 

“(De serveerster) verklaarde dat ze klanten om hun identiteitsbewijzen zou vragen, wat aangeeft dat ze informatie aan het verifiëren was. (Ze) verklaarde dat het voor haar moeilijk werd om haar telefoon te gebruiken zonder argwaan te wekken, dus schreef ze het op of probeerde ze de informatie te onthouden. (Ze) gaf ook toe dat ze zou proberen klanten in te schakelen in een poging om informatie over hun adres en postcodes te vragen ‘, stelt de klacht. “Brandon vertelde haar dat hij de gestolen creditcards gebruikte om online aankopen te doen en de rekeningen van anderen te betalen.” N26 goedkope creditcard

 

De politie doorzocht het appartement van Washington en vond ongeveer 1.000 blanco cheques met niemands naam erop, een creditcardafschuimer en verschillende creditcards. De politie heeft ook een sms-bericht tussen Washington en de serveerster teruggevonden met details over de informatie-uitwisseling. Washington zei dat geen van de items van hem was.

 

De politie vond ook afbeeldingen op de telefoon van de serveerster met een creditcard, kwitanties en rijbewijzen.

 

De strafklacht vermeldt 20 verschillende slachtoffers die specifieke kosten hebben, maar identificeert ook meer dan 20 andere mogelijke slachtoffers.

 

De rechercheurs van de serveersters zeggen dat Washington werkte en niet is gearresteerd. Toen we vroegen waarom, vertelden afgevaardigden ons dat een fysieke arrestatie ongepast zou zijn vanwege de medische toestand van de verdachte.

 

Wat moet u doen als u het slachtoffer bent van creditcardfraude?

 

“Als we zo’n telefoontje zouden krijgen of als er een klant bij ons op kantoor zou komen om raad te vragen voor een probleem met bankfraude, zou ik de klant allereerst willen aanraden contact op te nemen met hun financiële instelling”, zegt Kelly Schwab, een advocaat voor ondernemingsrecht. .

 

Ze zegt dat de volgende stap het indienen van een politierapport is.

 

‘Als je vervolging van een zaak via het criminele spectrum kunt krijgen, dan komt daar meestal strafrechtelijke terugbetaling bij,’ voegde ze eraan toe.